Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det kommer nye iPhone-modeller med bedre ytelse, bedre kameraer, Force Touch, en kraftigere ramme og selvsagt med iOS 9 i høst (Ill.: Apple)

– Apple har startet produksjonen av nye iPhone

Og ja, den får Force Touch.

Troverdige Bloomberg melder at Apple har startet produksjonen av to nye oppgraderte iPhone-modeller med Force Touch.

Force Touch er garantert underveis
Skjermteknologien gjør det mulig for Apple og tredjepartsutviklere å legge til mer funksjonalitet i apper uten å måtte legge til flere menyer eller lister – bare trykk litt hardere på skjermen, og ekstra funksjonalitet eller innstillinger hentes frem.

Det er i hvert fall slik funksjonen fungerer på selskapets smartklokke, MacBook og oppgraderte MacBook Pro.

Kun innmaten blir bedre
Interessant er det at Bloomberg hevder å vite at Apple har jobbet med teknologien i to år, og at de altså har klart å holde den hemmelig.

Designet på de nye modellene forblir som i dag med samme panel-størrelser (4,7 og 5,5″). Lanseringen av de nye modellene er trolig satt til september.

Styrker konstruksjonen
Det er dog tidligere ryktet at Apple endelig har tatt konstruksjonsdesignet på alvor, og har forsterket deler av huset som kunne gi etter for et fåtall kunder, noe som endte med en bøyd mobil, et problem ITavisen har skrevet mye om etter å ha blitt varslet av frustrerte eiere som hverken fikk hjelp fra Apple eller operatør.

Samsung slått
«iPhone-salget klatret 40 prosent i mars-kvartalet til 61,2 millioner, og toppet med det estimatet på 58,1 millioner enheter.

Produktet hjalp Apple å stoppe Samsungs tre år som konge på det globale smartmobil-markedet.

iPhone-salget i Kina går dessuten kjappere enn i USA for første gang i løpet av de tre første månedene i året», melder Bloomberg. 

Kilde:
Bloomberg

Stikkord: iphone