Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Windows 10 mobile kommer på senhøsten. (Ill.: Microsoft)

Dette er nytt i Windows 10 mobile 10149

Fra Spartan til Edge.

Nå er det drøyt én måned til lansering av Windows 10, og selv om telefonversjonen lar vente på seg, får i hvert fall betatesterne nye versjoner å teste ut. I går ble versjon 10149 sluppet, og dette er nytt i denne versjonen:

  • Microsoft Edge: Noe av det første du vil legge merke til, er at Project Spartan er borte og erstattet med Microsoft Edge og et oppdatert ikon. Du vil også legge merke til at adresselinjen er flyttet ned igjen.
  • Generelle oppdateringer til brukergrensesnittet: Det er tilført nye forbedringer til grensesnittet. Animasjoner er oppdatert, og OS-et skal oppleves mer responsivt.
  • Forbedringer til Cortana: Cortanas notatblokk nærmer seg ferdigstillelse, med en kombinert profil- og innstillingsfane.
  • Lommelykt i handlingssenteret: En av savnene fra «Windows Insiders» var muligheten til å ha lommelykt lett tilgjengelig i handlingssenteret. Nå er det endelig mulig.
  • Oppdatert foto-app: Microsoft har også sluppet en forbedret foto-app via app-butikken. Oppdateringen inneholder ytelsesforbedringer, men også muligheten til å se på animerte GIF-er.
  • Automatisk kameraopplasting via OneDrive: Nå styrer man muligheten for automatisk opplasting av bilder via OneDrive-appen. Åpne den for å aktivere eller deaktivere.
  • Oppdater appene: Sørg for å sjekke Store Beta for oppdateringer til appene dine. Mange av Microsofts apper har blitt oppdatert.

 

Nå har ikke vi muligheten til å teste denne versjonen for øyeblikket, men finner du noe nytt kan du fortelle oss om det i kommentarfeltet.

Kilde:

Neowin

Stikkord: Microsoft, windows 10, Windows 10 mobile