Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Når man ikke trodde det kunne bli verre viser det seg at PC-versjonen mangler helt grunnleggende effekter som konsoll-versjonene har. Arkham Knight PC i sin nåværende form er den dårligste PC-porten vi har vært bort i i nyere tid. (Ill.: Warner Bros.)

Dette vil PC-spillerne hate å høre

Spill: Batman mangler grunnleggende effekter.

Batman: Arkham Knight fungerer så dårlig på PC på at utgiver Warner Bros. valgte å stoppe salget inntil videre.

Dårligere enn vi trodde
Det skjer omtrent aldri at en produsent gjør noe slikt.

Istedet prøver de alltid å berolige fansen med at det kommer oppdateringer, men denne gang er det så mye å ta fatt i at det trolig vil ta ganske lang tid før spillet er oppe og kjører akseptabelt på Windows-PC-er.

Nesten enda mer utrolig er det at PC-versjonen rett og slett mangler grunnleggende grafikk-effekter som er å finne på Playstation 4 og trolig også Xbox One-utgaven.

Nvidia hjelper til
Samtidig som Rocksteady, den eksterne partneren som har utviklet konsoll-versjonen og Warner Bros. forhåpentligvis setter alle kluter til nå, har Nvidia sagt seg villige til å hjelpe med noen av sine ressurser for å få dette på rett spor så fort som mulig – det er tross alt Nvidia Gameworks-effekter i spillet.

Dessuten bekrefter spillkjeden Game bekrefter til Eurogamer at de har trukket spillet fra butikkhyllene og ikke får lov å selge spillet til noen.

Mangler effekter også
Det er Eurogamer som rapporterer at PC-utgaven mangler flere visuelle effekter, blant annet «ambient occlusion» og et gjennomsiktig lag for regndråper. Som om ikke det var nok får hverken Batman eller Batmobilen regndråper på seg i PC-utgaven.

Eurogamer konkluderer med at spillet med høyt detaljenivå på PC ser omtrent likt ut som på Playstation 4.

Eurogamers ytelsestest:

 

Kilder:
Eurogamer
Eurogamer

Stikkord: batman, Spill