Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Har du en Windows Phone 8-enhet med 4 GB intern lagring, kan du mest sannsynlig glemme å få Windows 10 Mobile. (Ill.: Microsoft)

Planlegger Microsoft fire nye Lumiaer?

Guilin, Honjo, Saana og Saimaa.

Mens Microsoft jobber med å ferdigstille Windows 10, venter det lille, men trofaste Windows Phone-basen på nye telefoner. Den kjente lekkeren @evleaks har nå avslørt fire nye kodenavn som kan være kommende Windows 10-telefoner.

Guijin er en by i China, Honjo er en by i Japan, Saana og Saimaa et fjell og en innsjø i Finland. Mer vet vi ikke om de lekkede kodenavnene. (Ill.: Twitter, @evleaks)

Cityman og Talkman

I tweeten nevner han de tidligere lekkede Cityman og Talkman, men samtidig lister han opp fire nye kodenavn: Guilin, Honjo, Saana og Saimaa. Det er også alt Evan Bass, @evleaks, har å dele, så får vi se om det dukker opp mer konkrete meldinger i de kommende månedene frem mot den planlagte lanseringen av Windows 10 mobile i september.

Stikkord: lumia, Microsoft, windows 10