Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Saygus ser ut som en våt smarttelefondrøm. (Ill.: Saygus)

Denne telefonen har nesten 500 GB lagringsplass

Er det drømmetelefonen?

Enkelte smarttelefoneiere opplever titt og ofte at telefonen deres har altfor lite minneplass. Det har selskapet bak Saygus V Squared tenkt å gjøre noe med. Telefonen kommer med en intern lagringskapasitet på 64 GB, men ikke nok med det, den har også plass til TO micro SD-kort. Som gir telefonen potensiell lagringsplass på smått utrolige 464 GB.

Heftige spesifikasjoner

Bakgrunnen for at selskapet valgte å utvikle en egen smarttelefon, var fordi de ikke kunne finne én som tilfredsstilte alle deres behov. Og gjengen har ikke spart på kruttet. I telefonen finner vi blant annet et bakkamera på 21 megapiksler, mens frontkameraet er på 13 megapiksler. Saygus V Squared kan også skilte med fingeravtrykksleser, IPX7-verifisering, lydteknologi fra Harman Kardon og et utskiftbart batteri på 3100 mAh.

I tillegg kjører telefonen på en Snapdragon 801-prosessor på 2,5 GHz, og har en 5-tommers 1080p LCD-skjerm. Saygus vil lanseres med Android 5.1 installert.

Saygus V Squared ligger for øyeblikket ute på forbrukerfinansieringsnettstedet Indiegogo, og har nå samlet inn over 7,7 millioner norske kroner i løpet av én uke. Planlagt lansering er i løpet av høsten 2015.

Kilde: Neowin, Indiegogo

Stikkord: android, Indiegogo, Saygus