Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple Watch er fortsatt ikke lansert i store deler av verden, inkludert Norge. Frem til denne uken var produktet kun tilgjengelig i Apples nettbutikker. (Ill.: Apple)

– Så mange Apple Watch har de solgt

Nesten 3 millioner i USA.

Analyseselskapet Slice har prøvd å regne ut hvor mange Apple Watch som er solgt. Ifølge dem har Apple klart å selge 2,79 millioner eksemplarer i USA. 

Tallene medregner altså ikke solgte klokker i Storbritannia, Australia, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong eller Japan.

Ikke et stort marked… enda
Apple har ikke villet snakke om salgstall enda – enten fordi de er svake, eller fordi de ønsker seg et rundt tall å skryte av.

Antallet solgte smartklokker, uansett produsent, lå visstnok på 26,4 millioner enheter i fjor – et tall man regner med at vil styrke seg voldsomt i årene fremover.

Sport mest populær, og det er ikke overraskende
Den mest populære Apple Watch-modellen er ikke overraskende den billigste Sport-modellen (fordi samtlige modeller kan akkurat det samme med samme innmat – det er bare materialet og lenkene som er forskjellige).

Det mest populære armbåndet er den svarte Sport-versjonen, etterfulgt av Milanese Loop. 17 prosent av Apple Watch-eiere skal ha handlet et ekstra armbånd.

Fra og med denne uken er Apple Watch tilgjengelig i amerikanske Apple Stores.

Kilde:
Reuters

Stikkord: apple watch