Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi vet ikke hva som befinner seg på innsiden av OnePlus, bortsett fra prosessoren. De går for Qualcomms Snapdragon 810 også denne gangen, bare i en oppgradert utgave. (Ill.: OnePlus )

OnePlus 2 får «kaldere» Snapdragon 810-prosessor

Skal ikke ha problemer med overoppheting.

Snapdragons 810-prosessor sitter på innsiden av mange smartmobiler, men den har fått kritikk for å generere for mye varme. 

Senest denne uken ble det bekreftet av Sony at Xperia Z3+ lider av overoppheting, og at problemet skyldes Snapdragon 810-prosessoren. 

Men produsenten, Qualcomm, har hele tiden benektet at det er noe galt med den. 

v.2.1 
Uansett; når OnePlus 2 lanseres (ingen dato kjent) er det med en ny og forbedret utgave av Qualcomms Snapdragon 810. 

Prosessoren, med versjonsummer 2.1, skal ikke gi varmetrøbbel slik den nåværende utgaven rapportes å gjøre. Det skyldes forbedringer på både maskinvare- og programvarepåfronten.

Lover forbedring
«Telefonen blir kaldere enn noensinne», forklarer OnePlus, som sier de har jobbet tett med Qualcomm for å sørge for at den oppgraderte Snapdragon-prosessoren kjører bra og stabilt på den kommende telefonen.  

De gjentar flere ganger at v.2.1 skal holde seg kjølig: «Etter grundig testing møter toern industristandarden for telefontemperaturer, selv med flere timers bruk. Vi forsikrer dere at vi har tatt alle forholdsregler og mye mer for å forhindre dette (overoppheting) fra å skje i OnePlus 2.»

Slipper ikke alt på en gang
Selv om vi foreløpig ikke vet lanseringsdatoen for OnePlus 2, vet vi at vi i løpet av de kommende ukene vil få mer informasjon hva som befinner seg på innsiden av telefonen. 

Akkurat som i fjor skal spesifikasjonene avsløres bit for bit, så det kan ta en stund før vi har det hele bildet. 

 

Kilde:
Android Police 

 

Stikkord: oneplus