Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi har ingen grunn til å tro at Uncharted 4 ikke blir et action-eventyr som er verdt prisen av en Playstation 4 alene. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

Vi fikk frysninger, og vi spilte ikke engang

Los Angeles (ITavisen:) Naughty Dog har nok gjort det igjen med Uncharted 4.

Los Angeles (ITavisen:) Etter å ha sett utviklerne spille Uncharted 4 er vi rett og slett takknemlige for at spillet endelig kommer tidlig neste år. Dette ser vanvittig moro ut.

Følgende synspunkter er basert på gameplay spilt av utvikleren selv bak lukkede dører. Vi fikk ikke lov å ta bilder eller video av det vi så.

Uncharted: A Thief’s End lanseres neste år kun til Playstation 4.

Følg E3 med ITavisen.

Svært solid spillserie

Vi har et varmt forhold til Uncharted-serien fra Naughty Dog. Nå er de snart tilbake med siste spill i serien, laget for Playstation 4. Kombinasjonen Naughty Dog og markedets kraftigste konsoll blir veldig moro. Det kan vi nesten garantere deg.

Vi fikk se en utvidet versjon sammenlignet med den som ble vist frem på Sonys pressekonferanse på mandag denne uken.

Dette er Uncharted slik du kjenner det: Utrolig grafikk, spennende gameplay i utrolige omgivelser og den beste feelgood buddy-action-opplevelsen du noensinne vil ha foran en skjerm – uten at det blir teit.

Nydelig og veldig detaljerikt
Igjen tar Nauhgty Dog kaka med den desidert peneste, deiligste og mest fargesprakende grafikken vi har sett så langt på E3.

Firern var siste del av Sonys trippel-visning for de fremmøtte (en slags spill-speeddating for journalister).

Ikke helt overraskende fikk Drakes eventyr mest applaus – vi skjønner godt at de valgte å avslutte med akkurat denne tittelen.

Gled deg… masse
Spillet kjører flytende i 30 bilder i sekundet. Spillbarheten er som du er vant til fra de andre spillene i serien, men alt er større, skarpere og mer eksplosivt på alle måter.

Lyd-produksjonen er knallgod, og stemmeskueperillerne like så. Og for noen animasjoner av både mennesker og biler!

ikke selg din Playstation 4 om du har vært litt skuffet i det siste. Atter en gang ser det ut til at et Uncharted-spill er medisinen som får deg til å kjøpe Sonys konsoll.

Stikkord: e32015, playstation