Hopp til navigasjon Hopp til innhold
I Fallout 4 får du en ny følgesvenn -. en firbent følgsvenn. (Ill.: Bethesda)

Fallout 4 kommer i år

Lanseres 10. november.

Det er bare en uke siden vi fikk informasjon om at Fallout 4 er et reelt produkt. Mange hadde håpet på et nytt spill i serien, og fikk endelig bekreftelsen de hadde håpet på. 

Nå vet vi enda mer, takket være Bethesda, som selv frigir informasjon om spillet. 

Kommer til disse plattformene
La oss ta det viktigste først: Fallout 4 kommer allerede i år, nærmere bestemt på senhøsten, 10. november. Spillet vil lanseres til Xbox One, Playstation 4 og PC. 

Begynnelsen av spillet vil finne sted før apokalypsen, og du vil enten som mann eller kvinne (helt opp til deg selv) bygge karakteren din, med alle mulige detaljer.

Ny venn
Etter at Bethesda hadde vist frem karakterbyggingen, spolte de frem til da dramaet virkelig begynner.

Hovedpersonen kommer seg levende ut i fra et hvelv som har beskyttet ham gjennom apokalypse. Men han er ikke alene – hovedpersonen får følge av en firbent venn. 

Deretter handler det om å bygge seg en base (kalt Craft) for å overleve, og basen blir hjemmet for deg og hunden. 

Modifiserte våpen
Det skal være et meget stort våpenutvalg, men den virkelige gulroten skal være at du kan lage høyst modifiserte våpen ved hjelp av enkeltdeler som er spredt rundt om kring. 

En annen endring som mange vil like, er at du nå kan gå bort fra samtaler når som helst. Samtalene skjer i sanntid, og kalles et «dynamisk dialogsystem».

Spillet, som har vært under utvikling helt siden Fallout 3 kom i 2009, ser ut til å bli en av de aller største spillene i år. Så får vi bare håpe at det ikke blir noen utsettelse. 

Nedenfor kan du se en 9 minutter lang spillsekvens:  

Kilde:
Engadget

Stikkord: Fallout 4