Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne appen dukket opp i Play Store, og avslører dermed at Sony er på vei med en ny utgave av sitt armbånd. (Ill.: Play Store )

Sony har avslørt Smartband 2

Nå skal den måle pulsen din.

Fitnessarmbånd og armbånd som holder øye med livsstilen, kommer det stadig flere av. Vi har Fitbit, Jawbone, Microsoft Band og ikke minst Sonys SmartBand. 

Nå er det mye som tyder på at Sony er på vei med en ny generasjon av sistnevnte armbånd. 

Lekket informasjonen selv
På Play Store har det dukket opp en app som tilhører et produkt kalt SmartBand 2, som trolig er det nye armbåndet Sony kommer med.

Det er Sony selv som har lagt ut informasjonen, noen vil nok kalle det en glipp, andre vil nok kalle det et godt gammedags PR-triks. 

Uansett er det flott for alle som er interessert i Sonys kommende armbånd. 

Vekker deg varsomt
Vi har ikke så altfor mye informasjon å gå på, men appen avslører at SmartBand 2 får en pulsmåler.

I tillegg kommer den med en «Smart oppvåkning»-funksjon som skal gi kroppen en bedre start på dagen, ved å vekke deg når du befinner deg i en lett søvnfase. 

Meldingsvarsel
Armbåndet, som nå med sin pulsmåler trolig fungerer mye mer som et fitnessarmbånd, kan også telle skritt og analysere søvn.

Du kan også bli varslet når du mottar meldinger på telefonen din. Dette er en praksis som har blitt ganske vanlig på slike fitnessarmbånd. 

Sony har ikke offisielt gitt noe mer informasjon, men vi kan nok forvente å lære mer om SmartBand 2 i løpet av den nærmeste tiden. 

 

Kilde:
Android Police

Stikkord: Smartband 2, sony