Hopp til navigasjon Hopp til innhold
MIcrosofts Gabe Aul bekrefter at du kan foreta en ren installasjon etter at du har oppgradert fra Windows 7 eller 8. (Ill.: MIcrosoft )

Veldig mange vil elske denne Windows 10-muligheten

Gode nyheter til deg som vil ha en ren installasjon.

Windows 10 kommer 29 juli, det har Microsoft selv bekreftet, og dersom du har Windows 7 eller 8 vil du kunne oppgradere til tiern helt gratis. 

Bekrefter på Twitter
Men hva om du vil ha en ren Windows-installasjon? Mange foretrekker helt ferske installasjoner uten at gammelt rot blir med, så da er det gode nyheter at Microsoft kommer til å la deg kjøre en såkalt «clean install» etter at du har oppgradert.

Det var Microsofts Gabe Aul som avslørte nyheten på Twitter

«Med en gang du oppgraderer til W10 med oppgraderingstilbudet vil du kunne kjøre en ren installasjon av Windows 10 på samme enhet på hvilket som helst tidspunkt. 

Forvirring
Aul la til at mer informasjon kommer etter hvert, og det er enda godt – det har vært en del forvirring rundt hvordan Microsoft skal løse dette oppgraderingstilbudet. 

Nå har vi i hvert fall fått bekreftet at du kan få en ren installasjon, og Aul legger til på Twitter at du kan slette alt på harddisken før du gjennomfører en ren installasjon.

Du trenger med andre ord ikke være inne i Windows for å utføre operasjonen. 

Uansett er dette gode nyheter til alle som har vært i tvil om det blir mulig å få en ren installasjon av Microsofts neste OS helt gratis. 

 

Kilde:
Anandtech

Stikkord: windows 10