Nå vet vi mye mer om Apples feteste iPhone 6s-funksjon

Ingen har klart å avsløre 9to5mac sitt sugerør inn i Apple, derfor fortsetter også de troverdige ryktene å lekke fra selskapet.

De nye iPhone-modellene får noe skikkelig kult
Igjen er det Force Touch-funkjonen i de nye iPhone-modellene som kommer i august eller september det lekker informasjon om. 

At Force Touch ikke bare blir å finne i Apple-klokka har vært ryktet i lenge før smartklokka ble lansert i USA tidlig denne måneden – allerede i januar dukket det første ryktet opp, etterfulgt av AppleInsiders kildeinformasjon som backet opp artikkelen fra januar.

Annonse

Les også: Slik tror han iPhone 6s blir.

Ryddigere og kjappere app-navigasjon
9to5mac meddeler fra sine sikre kilder at iPhone 6s, eller hva nå navnet blir, beholder dagens design, men at iOS 9 til denne modellen støtter Force Touch, og at Apple jobber med å gjøre iOS 9 Force Touch-klart for tredjeparts-app-utviklere akkurat nå.

Force Touch vi gjøre det mulig å fjerne visse UI-elementer i OS-et, fordi man enkelt og greit trykker litt ekstra hardt på skjermen for å hente opp ekstra-menyer.

Det forventes også at Taptic Engine blir en del av nye iPhone. Vibrasjons-motoren er en del av Apple Watch. Den gjør det mulig å sende flere forskjellige typer vibrasjoner for forskjellige varsler.

Dette vil du kunne gjøre i iOS 9
Akkurat som på nye MacBook og OS X (
det kommer bredere Force Touch-støtte til denne maskinen også) baker Apple inn funksjoner i iOS 9 til nye iPhone som gjør navigasjon litt mer elegant.

For Force Touch implementeres i Apple Maps for å merke steder på kartet, i musikk-appen for å spole og i apples kalender-app for å opprette nye oppføringer. Også den fine ordliste-funksjonen i MacBook blir en del av iOS 9 og iPhone 6s.

Apple kommer neppe til å snakke om Force Touch til iOS 9 på WWDC 8. juni da funksjonen krever ny maskinvare, og det snakker de jo ikke om på en programvareutvikler-messe.

Arbeidet med Force Touch i iOS 9 stopper ikke med iPhone, men også iPads er med, avslører kilden.

Bedre tastatur
Også tastaturet blir forbedret i iOS 9. Apple tester ut en bredere versjon, og en med flere redigerings-funksjoner i landkskapsmodus.

Og sist men ikke minst: Shift-knappen får endelig et nytt design slik at det faktisk er mulig å se om caps lock er aktivert eller ikke.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse
Annonse