Nå lager Microsoft en Pushbullet-kopi

På senhøsten i fjor skrev vi om Pushbullett: en magisk app som lar deg kopiere ting mellom telefoner, PC-er og nettbrett. Appen var såpass overbevisende at Google burde ha laget den.

Microsofts svar 
Nå kommer Microsoft på banen med en tilsvarende app, kalt OneClip.

Etter at OneClip er installert begynner appen å samle alt du har kopiert til utklippstavlen din. Bilder, tekst, skjermbilder, lenker og liknende.

Annonse

Alt blir sortert etter blant annet dato, enhet og app. Ved å legge til flere enheter gjør appen det mulig å tilgang til utklippstavlen uansett hvilken enhet man bruker.

Microsofts beskrivelse av OneClip lyder:

«Med OneClip er det lett å gå tilbake til ting du har sett og brukt. Det kan være et bilde du tok, en skjermdump, et telefonnummer eller en adresse du har kopiert på PC-en din (og som du virkelig trenger nå mens du er på farten) eller en viktig tekst. OneClip gjør det mulig for deg automatisk, på dine vegne, på alle dine enheter. Mellom flere enheter, en sikker og intelligent utklippstavle i skyen. Hvorfor tenkte ikke på dette tidligere?»

(Ill.: Microsoft)

Sånn bortsett fra Pushbullett?

I beta for øyeblikket
Appen er i øyeblikket til intern testing i Microsoft, men sent forrige uke ble en nedlastingslenke til Windows- og Windows Phone 8-versjonen lekket.

Ved å logge på Windows-versjonen og pare den med mobilversjonen, kunne alle teste appen. Dessverre tettet Microsoft igjen det hullet før vi fikk prøvd ut OneClip.

Neowin, derimot, har fått testet OneClip, og rapporterer om at appen har et rent brukergrensesnitt, virker veldig rask og er overraskende nyttig.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse