Nå trenger du ikke Twitter for å bruke Periscope

Twitters svar på Meerkat, Periscope, ble lansert bare for noen uker siden

Bruk mobilnummer
Men nå inntil nå har man måttet logge inn med Twitter for å bruke tjenesten. Dette endrer seg nå, for Periscope lar deg nå registrere deg uten en Twitter-konto. 

Periscope-teamet har selv annonsert nyheten gjennom et innlegg på nettstedet Medium. 

Annonse

Twitter anbefaler riktignok at du bruker Twitter for å registrere deg.

Les også: Dette er Periscope, og derfor frykter Hollywood tjenesten

Årsaken er at selskapet da får tilgang til mer data og på denne måten kan gi deg forslag til potensielle personer å følge.

Du må imidlertid ikke gjøre dette – det eneste du trenger nå, er et mobilnummer.

Andre endringer: 
Brukerne kan nå endre profilbilde, slik at det blir enklere å forholde seg til brukerne under direktesendinger. Det blir også enklere å svare på kommentarer i chaten.

Som The Next Web skriver har ikke Periscope fått en så altfor god start. I App Store ligger den på 162. plass, og konkurrenten, Meerkat, ligger ikke engang på topp 500. 

Hvorvidt direktesendinger ved hjelp av Meerkat eller Periscope noen gang vil ta av, får tiden vise. Foreløpig ser det imidlertid ut til at tjenestene kan være overhypet.

– Bør ha verktøy
Uansett er det et faktum at Hollywood allerede misliker tjenesten sterkt. Da Game of Thrones-premieren rullet over skjermene for en måneds tid siden, var det mange som brukte Periscope for å strømme serien ut til brukere over hele verden.

Dette fikk HBO til å se rødt. 

– Vi er klar over Periscope, og har sendt brev om fjerning, sa en talsmann i HBO, ifølge Hollywood Reporter. 

– Generelt sett synes vi utviklere bør ha verktøy som på forebyggende vis forhindrer brudd på kopibeskyttet materiale, og at de ikke bare bør basere på å bli varslet (når noe brytes). 

 

Kilde:
The Verge / The Next Web

Annonse
Annonse