Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er duket for Windows-snakk og trolig avsløringer av ny maskinvare førstkommende onsdag. (Ill.: Microsoft/YouTube)

Nå skal de avsløre mer om HoloLens

Silicon Valley (ITavisen): I dag starter Build-messen – vi er tilstede.

Silicon Valley (ITavisen:) Microsofts Build-messer blir viktigere og viktigere for selskapet, og mer og mer interessante for oss – det har blitt selskapets arena for avsløringer av forbruker-produkter og planene fremover.

Oppdatert, 02:24:

På Microsofts HoloLens-side avsløres det at enheten skal vises frem på Build-messen etter den svært imponerende avsløringen i januar.

Microsoft skal i løpet av messen avsløre mer rundt HoloLens-plattformen og maskinvaren som skjuler seg på innsiden. Muligens blir det delt ut eksemplarer til utviklere, og kanskje får vi til og med testet?

ITavisen dekker Microsofts viktige Build-pressekonferanse fortløpende onsdag fra klokken 17:30 norsk tid.

Ny maskinvare
Derfor er vi selvsagt tilstede i år når Microsoft fra onsdag til fredag denne uken skal avsløre litt av hvert i San Francisco.

Etter hva ITavisen erfarer skal selskapet avsløre ny maskinvare, vi vet ikke nøyaktig hvilke enheter, men trolig avsløres nye Surface Pro-modeller (litt snodig at de kanskje avsløres en måned etter billig-Surface) og kanskje mobil-toppmodell med Windows 10.

Selskapet skal også snakke om IoT (The Internet of Things), så kanskje dukker det opp noen mini-dingser også.

Les også: Følg vår eksklusive nyhetsdekning fra Silicon Valley i California.

Spikrer de den viktige lanseringen?
Og siden AMD forsnakket seg er det kanskje like greit å meddele, fra offisielt hold, at Windows 10 lanseres sent i juli?

Det kommer trolig ikke noen ny Windows 10-testversjon, OS-et ble jo oppdatert forrige uke (vi hadde ikke sagt nei takk til mer informasjon vedrørende DIrectX 12).

Build-nettsiden nevnes Windows, Office 365 og skyplattformen Azure, så det blir jo garantert Windows 10-snakk og derfor interessant uansett.

Stikkord: build2015, Microsoft, Silicon Valley