Nå har HBO fått nok av oss

HBO Nordic, som tjenesten heter i Norge, har tidligere slitt med tekniske problemer og manglet en stund flere viktig funksjoner, så er det rart at kundene flykter over til den amerikanske utgaven med mer innhold og en mer stabil opplevelse?

Ønsker ikke HBO Now-kunder utenfor USA
TV- og film-innhold deles opp i regioner av selskapene bak innholdet – det er derfor ikke alltid HBO eller Netflix sin skyld – de har jo også kontrakter de må overholde.

HBO Now er selskapets helt nye nett-tjeneste, men den er kun lansert i USA. Av den grunn bruker derfor kunder fra hele verden VPN-tjenester for å få amerikansk IP, og på den måten kunne betale for tjenesten.

Annonse

HBO Now er i en periode eksklusivt kun på Apple TV og selskapets iOS-produkter til 15 dollar måneden.

Les også: Slik kjemper Netflix mot piratene.

Advarer
Men det synes ikke HBO noe om, og har advart personer som har betalt ulovlig.

Kundene kommer fra Canada, Storbritannia, Tyskland og Australia. Vi har ikke hørt om at norske kunder har blitt kontaktet av HBO med beskjed om å slutte med virksomheten.

Vet du noe om dette? Tips oss.

I brevet de ulovlige kundene har fått, heter det blant annet:

«Vi har blitt gjort oppmerksomme på at du kanskje har registrert deg og sett på videoinnhold med strømmetjenesten HBO Now på utsiden av et autorisert serviceområde.

Vi vil gjerne benytte anledningen til å minne deg på at HBO Now kun er tilgjengelig for innbyggere i USA, og for bruk i USA. Enhver annen tilgang er forbudt under våre vilkår for bruk.»


 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse
Annonse