Annonse


Dette mener de om Apple Watch

The Verge og mange andre store teknologi-tidsskrifter og aviser har fått lov å anmelde Apple Watch flere uker før lanseringen.

Nå har de anmeldt den
Klokka legges ut for salg 24. april i Statene, og vil kunne forhåndsbestilles 10.

The Verge oppsummerer med at klokka er svært ambisiøs, og kanskje for mye for sitt eget beste, og oppsummerer med at det uten tvil er den fineste smartklokka som er laget og at plattformen har uendelig med vekstpotensiale spesielt takket være Taptic Engine.

Ytelsesproblemer
Men produktet i sin nåværende form er langt fra perfekt:

Annonse


Faktisk lider Apples første smartklokke av ytelsesproblemer (forhåpentligvis kan dette rettes ganske enkelt med en oppdatering), spesielt med apper som bruker lokasjonstjenester. Dessuten bør varsler få flere innstillinger, og klokka er mye dyrere enn andre i segmentet.

The Verge påpeker at klokka fint klarer å holde det gående en hel dag, men at det muligens har gått utover ytelsen. Kanskje er det rett og slett maskinvaren det står på? Isåfall vil ikke en programvare-oppdatering komme helt i mål.

Karakter: 7/10.

Tar over to timer å lade opp
Re/Code påpeker at den første generasjonen Apple Watch gjør et godt førsteinntrykk, men at det vil kreves flere revisjoner fremover, inkludert programvare-oppdateringer.

Det tar omtrent to og en halv time å lade klokka, noe de synes er i overkant lenge.

For å spare på batteriet lar ikke Apple styre lysstyrken: Enten er den på 50, eller så er den på 100, automatisk styrt av lyssensoren.

Konkluderer
The Wall Street Journal oppsummerer det ganske godt:

«Designet vil bli tynnere og kantene hadde hatt godt av å være mindre runde. Det er ikke bare designet som kommer til å forbedres:

Snart behøver man ikke lade den hver natt, programvaren kommer aldri til å hakke og helse-sensorene kommer til å bli enda mer nøyaktige.»

ITavisen kommer tilbake med egen test av Apple Watch senere.

Kilder:
The Verge

Annonse