Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Twitter har endelig fikset siteringsproblemet som har irritert brukerne i lange tider. (Ill.: Twitter)

Nå er dette irriterende Twitter-problemet fikset

Brukerne har klaget lenge, nå blir de endelig hørt.

Twitter har hatt et sært problem som har irritert brukere over hele verden. Det er ikke akkurat snakk om store verdensproblemer, men det har vært irriterende nok til at mange har blitt frustrerte. 

Les også: Med denne appen kan du ha din egen direktsending

Vi snakker om quote-funksjonen, eller siteringsfunksjonen, om du vil. Tidligere når du skulle sitere en tweet, ble den opprinnelige tweeten lagt til som tekst i tweeten du ønsket å poste.

Dette var upraktisk, ikke bare fordi det så uoversiktlig ut, men også fordi det tok opp mange tegn i tweeten du tenkte å poste. Dermed var det ikke igjen så mange tegn tilgjengelig for egne kommentarer.

Plass til egne kommentarer

Nå har Twitter fikset dette, og oppdateringen rulles ut til både iOS og nettleserversjonen av tjenesten nå. En Android-utgave er på vei, ifølge Twitter selv. 

Istedet for å bare legge til tweeten som tekst, blir den nå lagt til som et vedlegg, eller embeded, om du vil. Det betyr at du nå har 116 tegn til rådighet, slik at du kan kommentere det du vil selv om du siterer/retweeter en annen tweet. 

Nå får du flere tegn til rådighet. (Ill.: Twitter)

Kompatibel med tredjepartsklienter

Siteringsfunksjonen er også kompatibel med tredjepartsklienter. Tweeten vil riktignok ikke vises på akkurat samme måte her.

Her vil den istedet vise kommentaren du har lagt til, og så vil den originale tweeten presenters som en lenke. Ikke 100 % optimalt selvfølgelig, men langt i fra krisedårlig. 

Stikkord: twitter