Funksjonen har vært der siden iOS 5 – nå er den borte

Flere har oppdaget en liten, men vesentlig endring i den nyeste iOS-betaen. Den innebygde delefunksjonen for Twitter er plutselig borte. 

Twitter-ikonet er borte fra delemenyen i standardapplikasjoner slik som Safari og bilder-appen. Men også i tredjepartsapplikasjoner der Twitter-deling tidligere har vært mulig, har valget nå forsvunnet. 

Det kan naturligvis være en utilsiktet feil fra Apples side, men det kan også være med overlegg. 

Annonse

For simpel? 

Og kanskje er det logisk at Twitter ikke lenger ønsker å være en del av iOS’ innebygde delefunksjon? Nå har jo Apple kommet med støtte for at tredjepartsaktører kan tilby deling via deres innebygde delemeny. 

Dette kan gjøre det mer attraktivt for Twitter å selv tilby delefunksjonen, sannsynligvis en mer avansert og funksjonsrik en også.

Ny app? 

Med Apples innebygde «Del til Twitter»-funksjon har man bare kunnet laste opp et bilde av gangen, og man har kun hatt de grunnleggende funkjonene.

Dersom Twitter selv kommer med en oppdatert app, med støtte for deling via Apples delemeny, vil brukerne trolig kunne få langt flere funksjoner, og det vil trolig bli mer attraktivt å bruke Twitters offisielle app. 

Kilde: 9to5Mac

Annonse
Annonse