Facebook-tabbe avslører store Messenger-endringer

I starter Facebooks F8-konferanse, og ITavisen er tilstede for å dekke nyhetene. Men allerede før konferansen starter, har Facebook selv avslørt deler av hva vi har i vente. 

Gjennom en egen app for konferansen, sendte arrangørene ut en push-melding der de fortalte kort hva som stod på programmet. Mark Zückerberg er nok ikke smørblid nå, ettersom meldingen trolig skulle bli sendt ut i morgen.

Men nok om det – her i hvert fall det Facebook skal snakke om: «Parse for Internet of Things», og «Messenger som en Platform». 

Annonse

«Internet of Things»

Førstnevnte er fra Facebooks apputviklingsavdeling, som de for øvrig kjøpte opp i 2013. Umulig å vite konkret hva Parse-nyhetene vil være, men trolig er det nok snakk om smarte enheter som kan varsle deg (for eksempel om at pizzaen er ferdig) gjennom Facebook-plattformen. 

Åpen Messenger

Når det gjelder «Messenger as Platform» er det snakk om at Facebook nå skal åpne opp Messenger for tredjepartsaktører i langt større grad. Det er blant annet ventet at appen snart kommer med utvidelser. Det spekuleres også i om Messenger nå kan bli tilgjengelig for flere plattformer og fra andre steder enn appen eller Facebook i seg selv. 

Vi er tilstede og dekker pressekonferansen fortløpende fra San Francisco. Følg med fra kl 18.

Annonse
Annonse