Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå gjør Google akkurat det Android-folket fryktet

Forhåndsgodkjenner alle apper – fjernet app etter to og et halvt år.

Nå som Google forhåndsgodkjenner hver eneste app før de får lov å leve på Google Play Store, kommer det nok til å forsvinne en god del innhold.

Har endret politikk
Likevel er det svært frustrerende for utviklere såvel som brukere at apper som har vært tilgjengelige i flere år, plutselig lukes bort av Google.

Selv om Google lover å være kjappere enn Apple, er det tvilsomt at endringen blir tatt godt imot av Android-folket som i alle år har kunnet peke nese til alle appene og funksjonene Apple har sagt nei til.

Nå ser det samme ut til å skje i Googles app-univers, om enn muligens ikke i like stor grad.

Google: – Bryter med opphavsretten
Det er Kodi-fjernkontrollen Yatse Remote fra utvikler Tolriq Yatse som har blitt luket bort av Google etter å ha vært tilstede i app-butikken i to og et halvt år.

Appen er fjernet fordi Google plutselig er av den oppfatning at appen bryter med opphavsretten og at den utgir seg for å være noe den ikke er.

Det ble først spekulert i at det var folkene bak Kodi som ba Google om å fjerne appen da de har lansert sin egen fjernkontroll-app, men dette stemmer ikke ifølge utviklerne av den populære multimediaplattformen.

* Last ned Yatse Remote fra Amazon.

Kilde:
Home Theater Life

Stikkord: app store, play store