Hopp til navigasjon Hopp til innhold
En bruker på Neowin-forumet har offentliggjort dette bildet, som angivelig skal vise nye ikoner som Microsoft jobber med. (Ill.: Neowin)

Microsoft skjønte at de ble for stygge

Dette kan bli de nye ikonene.

Det lekker ny informasjon om Windows 10 kontinuerlig nå – denne gangen er det informasjon om ikonene i OS-et. 

Vi skrev tidligere denne uken om ikonene som følger med den nye testutgaven, og vi reagerte blant annet på hvordan papirkurv-ikonet så ut. 

Brukerne har talt

Men kanskje er ikke de nye ikonene så hugget i stein likevel? Microsoft har nemlig spurt brukerne om tilbakemeldinger gjennom en dedikert «invite only»-nettside.

Brukere har gjennom denne siden servert selskapet med tilbakemeldinger på produktene deres, inkludert hvordan ikonene skal se ut. 

Lovende for papirkurven? 

En bruker som har gjennomført spørreundersøkelsen, har nå fått tilgang på et bilde som skal vise nye og oppdaterte ikoner for tiern. Vi må si at det ser lovende ut. 

Ikonene skiller seg ganske kraftig fra dem vi tidligere har sett – legg for eksempel merke til hvordan papirkurven ser ut. 

Det er usikkert om disse i det hele tatt vil finne veien til en offisiell testutgave, og det kan godt tenkes at dette kun er en illustrasjon på at Microsoft tester ulike varianter. Tiden vil vise.
 

Kilde:
Neowin

Stikkord: ikoner, Microsoft, windows 10