Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Skal Apple endelig oppgradere Apple TV fra en nokså dum strømme-boks til et skikkelig multimedia-hub i sommer? Det ser slik ut. (Ill.: Apple)

Endelig kommer Apple TV-boksen alle har ventet på i mange år

App Store og Siri er på plass ifølge kilder – avsløres på WWDC.

Ifølge BuzzFeeds kilder skal det introduseres en helt ny Apple TV-boks på årets WWDC.

Det blir spennende på årets WWDC
Selskapets utviklermesse er fra 8. til 12. juni, men det er den første dagen som er interessant for forbrukerne, for da holder Apple sin store pressekonferanse.

De pleier ofte å lansere store og viktige produkter under messen. Det er ikke ventet at 2015 blir et unntak.

Det var jo ikke så lenge Apple TV ble løftet opp fra å ha hobby-status hos Apple, til å bli et produkt som alle andre – lanseringen av den nye boksen vil åpne for en helt ny verden av muligheter.

Åpner for mye spennende
iPhone hadde ikke vært noe som helst uten App Store, men app-butikken var jo ikke en del av det originale produktet. Kanskje kan en program-butikk løfte Apple TV til nøye høyder? Vi ser for oss muligheten til spill og programmer i alle kategorier.

Det mest spennende man kan gjøre med en Apple TV nå er å legge til nye kanaler Apple byr på. Ganske langt fra en PC-opplevelse, altså.

Ikke bare nok en strømme-boks
Det er ikke lenge siden Tim Cook sa at dagens TV-er er låst fast på 70-tallet, så det kommer helt klart noe fra dem, og BuzzFeed hevder å ha svaret:

«Kildene forklarer at Apples nye Apple TV er en stor overhaling av enheten som er ment å styrke Apples visjon om hva en TV-underholdning bør være. Boksen skal differansiere seg klart fra en haug med lignende produkter på markedet fra Amazon, Roku og andre.»

BuzzFeed-journalist John Paczkowski skjønner det slik at dette ikke bare er et produkt som skal vinne strømme TV-ene, men som skal ta over stua, og faktisk hele hjemmet.

«Tenk TV, musikk, apper og litt hjemme-automasjon», skriver han

Blir det en spill-boks også?
Produktet blir selvsagt noe dyrere enn dagens Apple TV som koster godt under tusenlappen.

Dette fordi designet visstnok blir nytt og innmaten oppgradert til selskapets nyeste A8-brikke. Mer lagringsplass blir den også utstyrt med i kombinasjon med en forbedret OS, app-butikk, Siri og Homekit-støtte.

Det høres logisk ut for oss. Nå blir det spennende å se hvor kraftig boksen blir med tanke på spill.

Kilde:
BuzzFeed

Stikkord: apple tv