Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Et nytt aldersmerkingsystem er også på plass. (Ill.: Google)

Google lover å være mye kjappere enn Apple

Forhåndsgodkjenner aller apper.

Google ønsker å gjøre til rette for bedre brukeropplevelser på Android-plattformen ved å forhåndsgodkjenne alle apper.

Lover å publisere apper timer etter at de er sendt inn
Faktisk startet selskapet med denne ordningen for flere måneder siden, men nå er det altså helt offisielt (Red. anm: Kursiv er lagt på av oss):

«For flere måneder siden startet vi med forhåndsgodkjenning av apper på Google Play. Den nye prosessen ledes av et ekspert-team som har ansvaret for å oppdage misbruk av våre utvikler-regler.

Vi verdsetter den kjappe innovasjonen og iterasjonen som er helt unik for Google Play, og vil fortsette å hjelpe utviklere med å lansere produktene sine i løpet av noen timer etter at de har blitt sendt inn til oss, istedet for dager eller uker,» meldes det – et klart stikk til Apple som ofte bruker så lang tid på godkjenningsprosessen.

Har forhåpentligvis lært av Apples feil
Apple har på mange måter gått opp stien underveis, for de har flere ganger ombestemt seg og godkjent apper de først mente ikke hadde noe på App Store å gjøre.

Det blir interessant å se hvordan Google vil gjøre det. Uansett er det svært imponerende at de klarer å godkjenne apper så kjapt. Vi håper kvaliteten ikke vil lide av det.

 

Kilde:
Android Developers Blog

Stikkord: android