The Gathering kjøper nettverksutstyr til 10 millioner kroner

The Gathering smeller til på jubileumsarrangement ved å kjøpe nettverksutstyr til mange millioner kroner.

Bedre sikkerhet gir bedre nett
Datatreffet som hvert år samler over 5000 dataelskere har sikret seg en avtale med nLogic om leveranse av nettverksutstyr fra Juniper Networks.

Peter Blakstad, teknisk ansvarlig for The Gathering, mener at «dette helt tydelig viser at The Gathering er en arena hvor ledene tekniske produsenter ønsker å være godt synlige, og de strekker seg meget langt for å tilby den beste mulige løsningen for datatreffet.»

Annonse

Det er visstnok ikke bare hastigheten som forbedres, men også sikkerheten blir bedre. Dette vil ifølge arrangørene føre til et mer stabilt nett.

The Gathering går av stabelen 1. til 5. april. Dette er noe av nettustyret som kreves for å gi flere tusen deltagere som konstant er på nett, en god opplevelse. (Ill.: Kandu)

WiFi og 30 Gbit/s-nett
WiFi er selvsagt veldig viktig, derfor har den tradisjonelt kablede datafesten signert en avtale om leveranse av trådløst nettustyr fra Meru. Trådløst nett har vært tilgjengelig for deltagerne siden 2013.

«Som i fjor, vil båndbredden i år være på 30 Gbit/s. Dette kan utvides med ytterligere 10 Gbit/s ved behov. Under fjorårets arrangement toppet internettrafikken ved 14 Gbit/s under bruk,» heter det i pressemeldingen.

Her finner du mer informasjon vedrørende den tekniske delen av The Gathering 2015. 

Kilde:
The Gathering pressmelding

Annonse
Annonse