– Apple designet USB Type-C

Apple-mann og blogger John Gruber har svært gode kilder innad i Apple.

Gruber provoserer
Akkurat av den grunn blir det desto mer rabalder når han mener å vite at det i hovedsak Cupertino-selskapet som står bak den nye USB-standarden Type-C, den eneste porten som er å finne i nye MacBook som lanseres neste måned (og som vi skal teste så fort det lar seg gjøre).

Det var under podcasten The Talk Show, som er å finne på Grubers blogg Daring Fireball, at gruber forklarte at Apple fant opp den nye USB-standarden.

Annonse

Han så seg senere nødt til å utdype hva han mente, men han står fortsatt fortatt bak påstanden at selv om Apple ikke var det eneste selskapet bak den nye standarden, så var de den aller viktigste bidragsyteren.

– Typisk Apple-design
Han legger til at «en av årsakene til at Apple ikke tar mer av æren for rollen er at de virkelig vil at USB-C skal få en utbredt adopsjon. Om synet er at dette er en Apple-teknologi, så hadde muligens adopsjonen ikke gått like kjapt.
»

Ikke bare har han altså hørt fra folk med insiderinfo om utviklingen at Apple stod bak mesteparten av designet av den nye standarden – han synes også at designet oser Apple i motsetning til de forrige generasjons USB-standard.
 

Kilde:
Daring Fireball

Annonse
Annonse