Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LG G4 kan få kurve-design akkurat som Flex-serien. (Ill.: OnLeaks/Twitter)

Tør de gjøre om toppmodellen til en «bananmobil»?

– G4 får kurveskjerm og utskiftbart batteri.

Det er OnLeaks som skal ha fått tak i lekkede pressebilder av selskapets kommende flaggskip, LG G4. Bildene dukket først opp på Twitter.

Toppmodell med kurvet skjerm for første gang
De avslører blant annet dimensjonene på den kommende telefonen (148.9 x 76.5 x 9.9 mm) og hinter om at den får en kurvet skjerm i likhet med LGs Flex-serie.

Kurvede skjermer er langt i fra noe nytt for LGs del – selskapet introduserte jo sin G Flex med kurvet skjerm allerede i 2013.

Satser på Flex-design på flaggskipet
Flex-serien har imidlertid ikke vært selskapets flaggskip. Dermed blir det straks mer interessant når de overfører denne designbiten sin kommende toppmodell – G4.

Spørsmålet er om LG nå tar en veldig stor sjanse ved å innføre ideen om kurvet skjerm til sin nye toppmodell. Tiden vil vise.

Låner designet
LG G3s etterfølger vil være noe tykkere og klumpete, men skal visstnok kompensere for dette ved å låne designelementene fra G Flex 2.

Dette innebærer blant annet en plastikktype som skal være ripesikker, og at baksiden er avtagbar. Dette åpner opp for muligheten til å sette inn et microSD-kort, eller å bytte ut batteriet, en mulighet konkurrenten Samsung har fjernet i sin nye toppmodell.

Det ventes at LGs nye flaggskip skal lanseres allerede i mai i år, så det er nok ikke usannsynlig at flere lekkasjer vil komme i nærmeste fremtid.

Kilde:
Neowin

Stikkord: lg, samsung