Konkurransen er ferdig

Cardboardbriller.no i samarbeid med ITavisen gir bort 10 stk. Cardboard VR 3D brille PREMIUM.

Oppdatert, 09.03.15, 07:40:

Konkurransen er ferdig. Vinnerne blir kontaktet per epost.

Annonse

Mye billigere VR-moro
Hva er egentlig dette? Jo, det er VR-briller som bruker mobilen din som skjerm:

Teknikken er ikke ny, og prinsippet er enkelt: På skjermen vises innhold på en splittet skjerm, venstre skjermhalvdel for venstre øye, og høyre skjermhalvdel for det høyre øyet.

Ved å lure øyet på denne måten oppnår man en overraskende realistisk 3D-opplevelse.

For å få til dette, laster man inn spillet/innholdet i en app til telefonen din. Så plasserer du telefonen din (Android eller iPhone) i Google Cardboard’et, som består av et pappetui, linser, NFC chip og magnetknapp.

(Ill.: Cardboardbriller.no)

Her finner du innholdet
Googles offisielle app Cardboard inneholder både flere demo-apper, og er i seg selv en appbutikk for Cardboard apper med både gratis og betalt innhold. Det er også rikelig med innhold til iPhone også, men der finner du ikke tilsvarende appbutikk.

Ved å søke etter «VR», «Stereoscopic 3D» eller rett og slett «Cardboard» finner man et godt utvalg likevel. 

Zombie Shooter VR er nervepirrende og gir en prøvesmak på virtuell shooter-spill.

Roller Coaster VR minner om den gode, gamle simulatormaskinen fra tivoliet, og gir magesug i utforbakkene.

Paul McCartney er en live opplevelse fra en konsert som er filmet med spesialutstyr for full 360 graders 3D fra selve scenen. Veldig virkelighetsnært.  

Sisters er et uhyggelig, interaktivt skrekkspill, med høy pulsfaktor. 

I Tuscany Drive kan du gå rundt i en toskansk villa, og man kan velge detaljenivå avhengig av hva telefonen din takler, og gir et sterkt inntrykk av å tre inn i en annen virkelighet. 

Alle nevnte apper er gratis i Cardboard-appen. I appen har du også link til en seksjon av Youtube der enkelte videoklipp er laget med hensyn til VR.

Slik blir du med
Vi har 10 stk VR-briller å sende til 10 heldige vinnere. Det eneste du behøver å gjøre er å sende en epost til [email protected] med cardboard-konkurranse i emnefeltet, fullt navn og adresse så er du med i trekningen.

De av dere som blir trukket tilfeldig i løpet av helgen får tidlig neste uke en epost fra ITavisen med en kode som tastes inn på cardboardbriller.no.

Brillene til en verdi av 199 kroner sendes deretter til registrert adresse i Norge helt portofritt.

Annonse
Annonse