Dette kan bli den første norske appen i sitt slag

Denne uken så vi den første appen til Apple Watch,

Blir kanskje den første Apple Watch-klokken
Nå har Widget Weather-utvikler Trond Rossvoll sendt oss rykende ferske bilder av appen slik den blir, mer eller mindre, til Apples klokke som lanseres i USA i april (vi lover å være lynkjapt ute med å skaffe en),

«Nå er det straks klart for lansering av Apple Watch. Planen er å ha neste versjon klar når smartklokka legges ut for salg, og dermed nok en gang være blandt de første – kanskje blir den til og med den aller første Norske Apple Watch-appen?,» skriver Rossvoll til oss.

Annonse

Har ingen Apple Watch selv
Selv om appen blir omtrent som på bildene av den du ser i denne artikkelen, har hverken Rossvoll eller andre utviklere (bortsett fra de aller, aller største), en Apple Watch liggende. Derfor er det litt vanskelig å forholde seg til utviklingen akkurat nå:

«Utfordringen for oss utviklere er jo at vi ikke har noen fysiske enheter å teste på så vi vet liksom ikke helt hvordan det blir i virkeligheten.»

 

(Ill.: Trond Rossvoll)

Annonse
Annonse