Annonse


Ny HiFi-tjeneste kommer til Norge

Tidal fra Wimp ble lansert i USA og Storbritannia i oktober. Nå kommer tjenesten til Norge i løpet av første kvartal i år.

Oppdatert, 14:00:

Wimp og Wimp HiFi består som i dag, men hva med Tidal-apper?

«Tidal introduseres som et separat produkt med egne apper for iOS, Android, nettleser og desktop og med integrasjon til over 30 lydutstyrprodusenter.»

Kommer i første kvartal
«Vi jobber med å lage en norsk versjon av TIDAL, som skal lanseres senere i år. Men på grunn av høy interesse velger vi først å introdusere den globale versjonen av TIDAL, slik at nordmenn også kan få prøve produktet som nå skaper stor oppmerksomhet ute i verden,» forklarer Sveinung Rindal, redaksjonssjef for Wimp og Tidal.

Les også: Jay-Z kjøper Wimp.

Tidal i nettleseren. (Ill.: Wimp)

Separert fra Wimp
«Den globale versjonen av TIDAL kommer til Norge i løpet av første kvartal og vil bli introdusert som et separat varemerke og abonnement fra WiMP. I løpet av året kommer også den norske TIDAL-versjonen,» heter det i pressemeldingen.

Men hvorfor Tidal til Norge?

«Vi velger å vise fram en flik av det internasjonale redaksjonelle tilbudet vårt i Norge, for de som ønsker en titt. For oss som norsk selskap er det imidlertid viktig å opprettholde fokus på norsk musikk. Vi søker derfor nå etter en norsk musikkredaktør for TIDAL», forklarer Rindal.

Kilde:
Wimp pressemelding

Annonse


Annonse