Skal Apple gå i strupen på Netflix Original?
Skal Apple gå i strupen på Netflix Original?

Annonse


Windows 10 sitt Netflix-problem gjorde oss gale

En feil i Windows 10 gjør det umulig å titte på Netflix på visse maskiner.

Plagsomt
Det er et merkelig fenomen vi ikke helt har skjønt. Vi hadde ikke problemer med Netflix før i går på Chrome. Vi skiftet så til Firefox, og det fungerte
én dag, men nå fungerer ikke Mozillas nettleser heller.

Vi har ikke installert noen Windows-oppgraderinger eller gjort noe annet med systemet (som f.eks. å avinstallere Silverlight) vi kan komme på som ville hatt en innvirkning på Netflix.

Løs det enkelt
Uansett: Problemet går ut på at man blir sendt til en side med minimums-krav hver gang man prøver å spille av en tittel.

Ved å endre på hvordan nettleseren melder seg på en nettside, fikser vi dette problemet lett.

1. Last ned User-Agent Switcher til Chrome eller Firefox.

2. Besøk innstillingene til programmet. Under «New User-Agent String» legger du inn «Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2228.0 Safari/537.36».

Under «New User-agent name» skriver du «Netflix», og under Group «Chrome».

«Indicator Flag-feltet må du skrive «NF». Trykk «Add».

3. Trykk på User-Agent Switcher-ikonet i nettleseren, velg Chrome, og trykk på Netflix-profilen du nettopp lagde. Last inn Netflix-på nytt.

4. Ferdig.

Du kan selvsagt lure deg rundt hele problemet ved å bruke Windows 10 sin Netflix-app, men da må man styre med ekstra-programvare ved bruk av VPN eller proxy.

Legg inn denne informasjonen, og last profilen ved å klikke på utvidelsesikonet i nettleseren når det er gjort. (Ill.: ITavisen)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse