Hopp til navigasjon Hopp til innhold
«Phone Expander» er en flott app i beta-versjon som frigjør masse diskplass på iOS-enheter. Endelig versjon kommer til våren og vil koste rundt 110 kroner. (Ill.: Nice Mohawk Limited)

Slik fikk han flere GB mer diskplass på iPhone-en

Dette programmet er veldig nyttig – fungerer også til iPad.

Selv om iOS 8.1.3 krever mindre plass for å oppgradere, er det jo ikke noe poeng å mellomlagre alt.

Kjempesmart
Det er her Mac-programmet 
«Phone Expander» (last ned beta-versjonen gratis) er til for å hjelpe deg.

iLoops Jim Dalrymple oppdaget at mobilen hadde 2,5GB med mellomlagrede filer, mens Christina Warren fra Mashable ble kvitt 8GB fra sin iPad bare ved å bruke «Clear Temporary Files»-funksjonen.

Derfor kan du fjerne mellomlagringen
«iOS-apper mellomlagrer data som er tilgjengelig andre steder, i hovedsak bilder og videoklipp fra nettet som brukeren nylig har tittet på.

OS-et og appene er designet slik at de skal kvitte seg med mellomlagringen automatisk, men den de gjør det ikke aggressivt nok, og da baller det på seg», forklarer utvikleren.

Han forsikrer om at brukerdata og personlige innstillinger lagres i en separat database som også lastes opp til iCloud.  Programmet gjør det også mye enklere å kvitte seg med mange apper og spill samtidig. 

Dessverre er det ikke planlagt noen Windows-versjon, men utvikleren holder heldigvis døra litt på gløtt for Windows-folket.

 

Kilde:
Mashable

Stikkord: iphone, Tips