Annonse


Slik har Android blitt veldig mye bedre

Googles Now-assistenten i Android har blitt mye bedre takket være tredjeparts-app-støtte.

Har blitt mye bedre
Siden lanseringen sommeren 2012 har tjenesten kun vært dypt integrert mot Googles, men nå er den endelig oppdatert med støtte for over 30 apper.

«Mye nyttig informasjon lever på innsiden av appene på mobilen din, fra favoritt-musikken til de siste hotell-tilbudene.

I dag har du to måter å få informasjon fra disse appene på: Enten må du huske å kontant åpne dem for å undersøke, eller ved å få et varsel som du kanskje glemmer å gjøre noe med om de dukker opp på feil tidspunkt», forklarer Google.

40 apper støttet
Vi er enige: Det er forbedringer å gjøre her. Så hva kan nye Google Now tilby?

«Fra i dag av kan Google-appen på Android hjelpe deg å holde deg oppdatert med alt det gode i 40 forskjellige apper.

Appene serverer Now-kort for å hjelpe deg med daglige gjøremål, og gir deg informasjon som er nyttig for deg når du trenger det.»

Fra første dag er det støtte for 40 apper. (Ill.: Google)

Eksempler
Det er flere apper du kan teste nye Google Now med allerede. The Guardian kan for eksempel gi deg siste nytt på morgenen, mens Pandora leverer musikktips basert på hva du liker å lytte på.

Et annet eksempel er Airbnb. Har du planlagt en reise og brukte overnattingsappen, men klarte ikke å bestemme deg, kommer det Google Now-kort fra den med forslag til steder basert på datoene og stedene du undersøkte tidligere. Og, når du lander på en flyplass får du automatisk et kort fra transport-tjenesten Lyft.

Her finner du en liste over alle støttede Google Now-apper.

 

Kilde:
Google

Annonse


Annonse