Annonse


Nå er ikke iOS misunnelig på Android lenger

Pushbullet til iOS, Mac, og Safari er lansert i oppdaterte versjoner. Vi anbefaler alle å teste. Fra før av fungerer den med Windows og Android.

Magiske Pushbullet
21. november skrev vi artikkelen «Denne magiske funksjonen har ikke iOS enda». Gjett hva? Nå er den her også på iOS, altså universal klipp og lim mellom nettbrett, mobiler og stasjonære maskiner, og alt det andre kun Android-versjonen har hatt.

Du kan nå altså sende en nettside du har oppe i en iOS-nettleser til en Pushbullet-støttet nettleser som f.eks. Chrome. Også Safari er støttet takket være den ferske oppgraderingen – Artikkelen popper automatisk opp i nettleseren uten at du behøver å ha den oppe, eller gjøre noe som helst annet.

Full kontroll uansett skjerm
Utvikleren forklarer:

«Pushbullet kobler til dine enheter på måter ingen har tenkt på før. Du kan se mobilens varsler på PC-en og kopiere og lime på samtlige enheter så de føles som én.

Vi har blitt spurt mange ganger om vi ikke kan få til varsel-speiling på iOS. Det er ganske magisk å se mobil-varsler på skrivebordet. Ved bruk av Bluetooth LE kan du se, bruke og fjerne iOS-varsler på din Mac. Varslene forblir synkronisert med mobilen.»

Heldigvis er det nå også mulig å logge inn på tjenesten med en iPad eller en iPhone med Facebook, for Google+-integrasjonen har ikke fungert optimalt, spesielt ikke på iPad-er.

Last ned til alle enhetene.

 

Kilde:
Pushbullet
MacRumors

Annonse


Annonse