Annonse


Denne lekre Windows 10-funksjonen gikk oss hus forbi

Millioner prøvekjører for tiden Windows 10, oss inkludert (det kommer en forhåndstitt denne uken), men en ting de uten ekstra-knapper på musen savner er ikke å finne i versjon 9926; Tilbakeknappen.

Følg med på Windows 10-utviklingen.

Ingen fare, den skal gjøre comeback
Men den kommer tilbake i hele OS-et, inkludert apper hvor den nå mangler. 
Xbox-appen er en av dem, for ikke å snakke om at den mangler en haug med funksjoner, blant annet muligheten til å strømme Xbox One-spill.

Tilbakeknappen er allerede å finne i Windows Utforsker, en viktig del av Windows 10 vi synes er i overkant rotete som standard, men som er lett å temme.

Annonse


Les også: Windows 10 blir gratis for de som oppgraderer.

En nyere testversjon av Xbox-appen med tilbakeknapp. (Ill.: Microsoft)

Startmenyen blir penere
Microsoft har selvsagt mye nyere versjoner, men som samtidig er mer ustabile, til intern testing.

En av disse versjonene har avslørt at den nye startmenyen blir gjennomsiktig, en funksjon du helt sikkert vil kunne skru av og på.

Lekkert er det, og mer spennende enn basisfargene som vises nå i kombinasjon med hvilken farge du maler resten av OS-et med.

«Arbeidet med startmenyen er ikke ferdig enda. Vi har flere endringer underveis til fremtidige testversjoner, inkludert større valgfrihet (og gjennomsiktighet!), drag and drop, Jump Losts, og muligheten til å endre størrelsen på startmenyen,» blogger Microsoft.

Er du med på testingen?
Mens vi fortsatt er inne på temaet: Windows 10 testes nå av over 2 millioner personer.

Er du ikke en av dem? Det er kjempelett å oppgradere fra 7 og 8.0/8.1 til tiern. Angrer du deg kan du rulle tilbake til OS-et du kom fra.

 

Kilder:
Neowin
Microsoft
Neowin
Windows10update.com

Annonse