Annonse


Microsoft bekreftet det alle håper på

Gårsdagens Microsoft-pressekonferanse er den sterkeste selskapet har hatt på veldig lenge.

Veldig spennende pressekonferanse
Vi fikk rett og slett se masse kul forbrukerteknologi, toppet med en avslutning av de helt sjeldne: Et helt nytt produkt ikke bare for Microsoft, men for hele markedet, og med en ny brikke ingen
har laget i PC-alderen tidligere: en holografi-brikke.

Men HoloLens er nok flere år unna lansering, så i år må vi nok ta til takke med «kun» Windows 10, mobiler, nettbrett og PC-er.

De av dere som higer etter å teste Windows 10 til mobil: Den første test-versjonen kommer neste måned, mens den nye Windows 10-testversjonen til PC-er kommer neste uke.

Alt for mange trauste modeller
Nå er ikke det det verste, for Microsoft gjør trolig mobil-opplevelsen bedre med Windows 10 takket være universal app-støtte og en bedre innstillings-meny.

Dette vil forhåpentligvis sette fart på utviklerne. Om ikke hjelper det lite hvor bra Windows 10 er. Mangel på innhold betyr liten markedsandel.

Fra før av har Microsoft en haug Lumia-mobiler, men de aller fleste er billig og mellomklasse-modeller ingen husker: Lumia 435, 530, 532, 535, 630, 635, 636 og 638.

Lover bot og bedring
Det blir mange tall og lite å gripe tak i, men Microsoft lover bedring.

Dessverre er det ingen detaljer å grave frem, kun en bekreftelse på at de lover å ta tak i high-end-markedet:

– Senere i år skal vi lansere Windows 10 og koble oss til kundene våre gjennom Windows som en service. Og det kommer utrolig ny maskinvare, fra Microsoft og våre partnere, og ja: Det kommer flaggskip-mobiler, sa Microsofts Terry Myerson i går.

Ny 41 megapiksel-mobil?
Det ryktes en oppfølger til Lumia 1020 med et 41 MP PureView-kamera. Dessuten har The Information hintet til en helt ny og mystisk hybrid-enhet.

Vi hørte feil under pressekonferansen, og trodde derfor han siktet til at de skulle vise frem ny maskinvare i går. Dette ble ikke tilfellet (bortsett fra HoloLens), så vi beklager misforståelsen.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse