Annonse


Dette er den nye pirat-trenden

BitCannon er et nytt torrent-prosjekt ment å samle komplette torrent-databaser på brukerens egen maskin (Windows, Linux og Mac) slik at de blir lokalt søkbare i en nettleser.

Mye enklere installasjon
Etter Pirate Bay-razziaen 9. desember startet Isohunt prosjektet
The Open Bay, en pakke som gjorde det relativt enkelt (om man har grunnleggende kunnskaper om nettside-drift) å lage sin egen Pirate Bay-klone på nettet.

BitCannon krever langt mindre kunnskaper, fordi man slipper å installere og sette opp mysql og php samt apache eller nginx.

Dessuten kan man fint kjøre BitCannon lokalt på maskinen sin, uten å dele hele nettsiden med resten av verden.

Flere nettsider, ett søk
Poenget med BitCannon er å mate siden med komplette torrent-databaser, f.eks. KickassTorrents og Demonoid – disse to har gjort hele databasen sin tilgjengelig for nedlasting.

På den måten kan brukeren søke etter millioner av torrent-filer på sin lokale maskin, og på mange piratnettsider samtidig, selv om en eller flere av dem er nede.

Kjapp database
TorrentFreak har selv testet programvaren, og er fornøyde med det de så etter å ha matet BitCannon med de KickassTorrents sine torrent-filer lastet opp det siste døgnet.

Utvikleren hevder seks millioner torrent-filer blir gjennomsøkt på rundt 10 ms, noe som bør være mer enn godt nok for den jevne bruker.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse