Annonse


Norsk selskap gjør WiFi-nettet ditt superkjapt

Det norske selskapet Celerway håper å revolusjonere hastigheten og påliteligheten til hjemmenettet ditt ved å bruke flere bredbåndskilder samtidig.

Higer du etter bedre nett?
Derfor måtte vi bare ta en prat med selskapets sjef, Audun Fosselie Hansen.

Men hva for noe svart magi er det Celerway bedriver som gjør ting kjappere og mer effektivt enn løsningene til de store ruter- og teknologi-produsentene?

Audun Fosselie Hansen er sjef for norske Celerway, et selskap som spesialiserer seg på smart nettverksteknologi. (Ill.: Audun Fosselie Hansen)
– Manipulerer TCP/IP
«Vi kan gjøre ende-til-ende opplevelsen kjappere med manipulering av TCP/IP. 

Med vår programvare blir en vanlig WiFi-ruter omgjort til en multi-nettverk-ruter som kan hente nettverkskapasitet fra fem nettverk; for eksempel WiFi, mobilt bredbånd og kabel.

Det gjør at brukeren får en mer robust Internettopplevelse og bedre kapasitet,» forklarer Hansen.

Trenger partnere
Programvaren selges «
i dag til utvalgte kunder. Vi jobber med å få noen til å distribuere og selge det for oss,» avslører Celerway-sjefen ovenfor ITavisen.

Teknologien det norske selskapet har utviklet gjør det mulig å «samle kapasitet fra nettverk i nærheten, inkludert mobil-nett, via WiFi, USB og Ethernet», heter det på selskapets nettside.

Celerways ruter-programvare skal visstnok være smartere ved å velge riktig nett dynamisk, og koble sammen forskjellige typer nett sømløst. (Ill.: Celerway)

Annonse


Annonse