Annonse


Dette kan være supermobilen Samsung frykter

Det er ikke mange minuttene siden vi skrev om Xiaomis utrolige markedsverdi. Nå kan Galaxy-dreperen være avslørt, og det er svært dårlig nytt for Samsung.

Vet hva som funker
Xiaomi har nærmest gjort det til en kunst å kopiere Apples design og måte presentere produktene sine på.

Siden starten våren 2010 har det kinesiske selskapet fulgt nøye med på hva konkurrentene har gjort.

Det beste fra to verdener?
Armert med design-filosofien til Apple, Androids åpenhet og kinesisk masseproduksjon som presser prisene helt i bunn, klarte de i september 2014 å bli den tredje største mobil-produsenten etter Samsung og Apple.

Annonse


Om de i tillegg klarer å stjele rampelyset fra Samsungs CES-lanseringer (kommer Galaxy S6? Vi vet ikke) med en lekker, kjapp og billig mobil kan Samsungs 2015 blir triste greier for mobil-delen av selskapet.

Les også: Krise: Alle Android-toppmodellene kan bli utsatt.

Flott design, og nesten uten ramme. (Ill.: Weibo)

Ikke-bekreftede bilder
Det er Xiaomi Mi5 selskapet ryktes å lansere på CES tidlig i januar, og nå har et bildet som muligens er av mobilen finnet veien til den kinesiske mikrobloggingtjenesten Weibo.

Mi 5 har trolig en større panel utifra bildene enn forgjengeren Mi 4 – dessuten er rammen på sidene nesten ikke tilstede. Lekkert.

Foruten en større skjerm ryktes det at den får:

* QHD-panel
* Snapdragon 805
* 3 GB RAM
MIUI-grensesnitt

Om så blir tilfellet blir dette en svært kjapp mobil med like gode spesifikasjoner som kommende mobiler fra LG, Samsung, HTC og Sony.

 

Kilde:
Gizmochina

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse