Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jonathan Ive er verdens mest bejublede designere for tiden, med et voldsomt kjærlighetsforhold til effektiv og lekker minimalisme. Nå som han har ansvaret for utseendet til OS X og iOS. Han har nok overtatt mye av Steve Jobs sin tidligere rolle som design-kritikker ovenfor sine kollegers arbeid. Bildet er fra 17. september 2012. (Ill.: (c) Rune Hellestad/Corbis/All Over Press)

Nå har Apple endret mening for tredje gang

Kranglet om bitteliten design-detalj.

For noen uker siden ble det kjent at Apple ønsket å sette en stopper for varselsenter-widgets som brukte knapper. Nå har de snudd.

Så skjedde det igjen
Det er langt ifra 
første gang det blir mye frem og tilbake.

Som oftest har Apple hatt problemer med å bestemme seg for om app x eller y skal få lov til å få innpass i App Store, men nå for tiden har de problemer med å bestemme seg for hva apper i varselsenteret skal få lov til å gjøre.

Snudde i PCalc-saken 
30. oktober kunne vi melde at Apple ønsket å stoppe en populær kalkulatur app, PCalc, med full funksjonalitet i varselsenteret.

Allerede dagen etter kom kontrabeskjeden om at kalkulaturen likevel får leve.

Drafts og Transmit
Denne måneden handlet det altså om appen Drafts 4, og om den skulle få lov til å ha knapper. Først sa Apple nei, senere ja, så i versjon 4.0.6 er funksjonen tilbake.

Nummer tre på lista er Transmit, et velkjent filoverøingsprogram som også finnes til iPhone.

Apple sa først nei til appens dele-funksjon, men endret tradisjonen tro mening så det likevel blir mulig å lagre filer fra Transmit direkte til Apples skytjeneste iCloud Drive.

Kilde:
MacStories

Stikkord: Apple, ios 8