Annonse


Hemmelig gruppe ville presse Google i kne

«Project Goliath» var en plan for å prøve å få Google til drastisk å endre politikk. Med var de store filmstudioene og MPAA. Dette er avslørt etter at mer innhold fra Sony-hackingen har funnet veien til nettet.

Felles front
Vi vet hva MPAA mener om Google, og hva Google mener om MPAADet vi ikke visste var at selskapene hadde planer om å organisere seg mot Google. 

De mener søkegiganten ikke gjør nok for å stagge piratkopiering på nett. Google på sin side mener de har gjort mer enn nok, og har mer eller mindre kuttet kontakten med motparten.

Store midler i kampen mot Google
Goliath gikk ut på at filmstudioene skulle donere penger til en felles pott, en pott som kulle brukes til å angripe Google juridisk om de mente selskapet ikke gjort nok i kampen mot piratkopiering.

Annonse


Gruppen håpet å intet mindre enn å tvinge Google til å endre fildelings-politikk, og skal derfor ha samlet inn bevis som en del av krigskassa. 

Prosjektet stoppet plutselig opp i mai 2014 av ukjente årsaker.

Forferdelig avslutning på året for Sony
Sonys problemer har eskaltert de dagene etter hvert som mer og mer innhold lekkes av hackerne.

Foruten at det lakk Sony-filmer før amerikansk premiere, har det blitt avslørt svært slette sikkerhetsrutiner med passord i klartekst, og epost mellom Sony-toppsjefer har ført til isfront mellom stor-studioet og kjendiser som har blitt omtalt i lite flatterende ordelag.

 

Kilde:
The Verge

Annonse