Annonse


– Apple-produkter er overpriset

I september angrep Tim Cook selskaper som ikke tar betalt for sine tjenester, og istedet tjener penger på brukeren.

Apple-toppsjefen mener det er en viktig forskjell på dem og Apple.

Apple: – Vi selger ikke deg, du er en kunde
«
Vi lager ingen profil basert på innholdet i e-posten din eller surfevanene dine for så å selge dette videre til annonsører. 

Vi tjener ikke penger på informasjonen du lagrer på din iPhone eller i iCloud. Og vi leser ikke e-posten din eller meldingene dine for å få informasjon om deg som kan brukes i markedet,» forklarte Cook den gang.

Les også: Tim Cook ville ikke krige mot Samsung.

– Jeg synes det er tullete
Cook angrep hverken Google eller Facebook med navn, men gjorde det jo relativt klart at han i uttalelsene siktet til begge to, og selskap som dem.

Nå, flere måneder senere, har Zuckerberg svart på kritikken i et intervju med TIME, men han er ikke redd for å nevne navn:

«Det er frustrerende for meg at mange mennesker i økende grad synes å likestille en reklame-forretningsmodell med på en eller annen måte å være ute av bølgelengde med dine kunder», forklarte han.

– Apples produkter er for dyre
«Jeg synes det er et latterlig konsept. Tror du selv om du betaler Apple så er du på samme bølgelengde som dem? Hvis du var det, da ville de ha gjort produktene sine mye billigere!»

I motsetning til Apple hevder nemlig Zuckerberg at hans selskap har et mer nobelt mål, nemlig å koble alle mennesker i verden til hverandre, og det uten at det skal koste dem noe.

 

Kilde:
TIME

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse