Annonse


Apple: – Bli med på en revolusjon

Apple, og alle andre selskaper i samme bransje, patenterer en haug med teknologi og produkter.

Det finnes mange patenter, men…
Dette betyr ikke at hvert eneste patent blir til et ferdig produkt, eller en del av det, langt ifra, men det varsler hva selskapene forsker på bak lukkede dører, og at de er såpass interesserte i segmentet at de ønsker å sikre seg enerett på det de forsker frem.

Men det er langt mer kjøtt i akkurat disse patentene, fordi de støttes av Apples egne sillingsannonser, og dermed kanskje ikke er en del av denne taktikken selskapet ofte tar i bruk.

Man aldri med Apple. Kanskje også stillingsannonsene er et ledd i å lure oss og konkurrentene, så når jobbsøkerne møter opp er det noe helt annet de skal jobbe med. Det høres drøyt ut, men dette er Apple, og de verdsetter hemmelighold mer enn alle andre.

Les også: Vi har testet Samsungs VR-headset.

Konkrete VR-planer
Ikke nok med stillingsannonsene, men de søker også folk til et helt konkret produkt:

«Utvikle programvare ved å kombinere verdensklasse fysikk-basert-simulasjon, grafikk og Virtual Reality for å muliggjøre Apples utvikling av et neste-generasjonsprodukt.»

– Bli med på en revolusjon
Videre i beskrivelsen av stillingsannonsen hvor de ønsker seg en spillutvikler heter det:

«Vær en del av den neste revolusjonen innen brukergrensesnitt ved å lage cinematiske brukergrensesnitt og ved å gjøre menneskelig grensesnitt enklere på fundamentale måter.

Bygg et team for å utvikle nye interaktive grensesnitt-løsninger, mens du jobber med innovative produkter.

Denne utvikleren skal lage apper med høy ytelse som skal integreres med Virtual Reality-systemer for prototyper og testing.»

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse