Annonse


Dette mener de om Samsungs superklokke

Engadget har konkludert i sin test av Samsung Galaxy Gear S, en gigantisk smartklokke som ikke er like avhengig av mobilen som mange andre.

Kjipe apper og mobil-krav
Felles for de aller fleste Android Wear-smartklokkene er at de krever konstant tilkobling mot smartmobilen for å hente informasjon fra nettet – dette behøver ikke Gear S da den har 3G
 og WiFi innebygget, men problemet er at den likevel ikke er voksen nok til å gjøre alt selv.

Engadget gir skryt for at den fungerer som en uavhengig mobil, har et flott og fargerikt AMOLED-panel, OK batterilevetid (den så vi ikke komme) og en elegant lade-løsning.

Men det som gjør at Engadget konkluderer med at klokka ikke fortjener mer enn 65 poeng er at den trenger en mobil for aktivering og for å laste inn apper, at det er få apper, at selve klokka er lite elegant med et proprietært lenkesytem og at den er dyr.

Les vår test av LGs smartklokke G Watch R.

Krever mobilen for varsler
«Samsung Gear S er et produkt som ikke gir så mye mening. Det er flott at den fungerer uten mobilen og ringe og motta samtaler med, bortsett fra at dette egentlig ikke stemmer.

Ikke bare trenger Gear S å parres med en mobil for å aktiveres, men det er også eneste måten å installere og slette apper, og den eneste måten å få varsler fra tjenester som Gmail og Twitter.

Gear S fungerer greit nok om du ikke har noe imot størrelsen og det dårlige utvalget apper samt en noe buggy opplevelse, men 350 dollar (prisen er 3000 kroner i Norge) er rett og slett for mye å betale for en smartklokke med så mange mangler.»

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse