Annonse


I januar skal de avsløre mye

Joda, Microsoft skal til CES januar neste år, men det er på en separat event samme måned de skal snakke om forbrukerfunksjonene i Windows 10.

Det blir spennende allerede på nyåret
Dette ifølge informasjon The Verge har fått tak i. Selskapets første Windows 10-pressekonferanse var knapp, og uten fanfare. 

Derfor har Microsoft mye å ta igjen markedsføringsmessig for å overbevise potensielle kunder om at det er verdt å oppgradere.

Continuum..?
Og det er også det The Verge får høre, altså at pressekonferansen i januar fokusert på forbrukere, vil inneholde masse spennende informasjon rundt hvordan OS-et kommer er i bruk.

Vi vet at startmenyen kommer tilbake, og at Modern UI-apper er funksjonelle på det tradisjonelle skrivebordet, men Microsoft jobber også med en ny brukergrensesnittfunksjon døpt Continuum. Dette skal de snakke mer om.

Mobiler, nettbrett og Xbox One, også
Ikke bare skal Microsoft avsløre mer om Windows 10: Også Windows-mobiler og nettbrett, samt oppdateringer til Xbox One vil få tid i rampelyset.

Det siste The Verge har lært er at Microsoft trolig kommer til å annonsere forbrukerpressekonferansen før året er omme, men vi må altså vente til januar.
 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse