Annonse


– Apple gir opp iPad mini

Er årsaken til at nye iPad mini (den første kom i oktober 2012) som kun fikk en forbedring i år, nemlig Touch ID, at selskapet har planer om å forlate produktet?

Starten på slutten?
«
Om dette er slutten på iPad mini vet vi jo ikke, det ville føltes merkelig om de avslutter på en såpass sur note som dette.

Hvorfor oppgraderte de ikke mini-en på samme måte som Air 2? Det er det få personer som med sikkerhet kan fastlå, men en ting er sikkert: 

Air 2 er overlegen på absolutt alle områder. Den er mye kjappere, har en mye bedre skjerm, bedre kamera og kan holdes med en hånd uten anstrengelser, og det over tid,» skrev vi i vår kommentar om den merkelige iPad mini-lanseringen i år.

Bort med 7,9″, inn med 12,2″?
Men nå tyder altså litt mer på at dette faktisk kan skje, og det ganske tidlig, i hvert fall om vi skal tro en ikke alt for ryktesikker artikkel fra Taiwanske Economic Daily News.

Kanskje forlates mini-en neste år samtidig med lanseringen av ryktede iPad Pro, som ifølge ryktene posisjoneres som en Microsoft Surface-utfordrer.

Muligens har Apple sett at iPhone 6 Plus spiser så mye av iPad mini-salget at de rett og slett gir opp det mindre nettbrettet?

Som sagt, ingen vet bortsett fra Apple, men det virker mer sannsynlig enn for ett år siden.

 

Kilder:
MacRumors
Economic Daily News

Annonse


Annonse