Annonse


Nå har den fått karakter

Mobilen med sidepanel som egentlig ikke skulle komme til Norge kommer likevel, og det er en god ting.

8,4 av 10
Den store amerikanske teknoavisa The Verge har testet mobilen, og gir Samsungs mobil med den spesielle 5,6 tommer store skjermen gode skussmål, ikke så rart kanskje, for dette er en mobil basert på Note 4, men dog med noe dårligere batterilevetid.

Av ti mulige poeng gir avisa Samsungs nyeste teknovidudenter snittet 8,4, og skryter uhemmet av panelet som de belønner med full pott.

Derfor er den kurvet
Men hva er bedre med å ha en skjerm som bøyer seg rundt kanten? Ikke bare ser det «umulig kult ut», men det er også noe nytte i det hele.

En rekke widgets (for eksempel det nyeste fra Twitter) bruker den lille ektraplassen.

Når du kjører en app krympes widget-delen. Ønsker du å hente frem widgetene på siden er det bare å sveipe inn fra høyre side.

Dette er altså mer enn en gimmick, og noe som sikkert blir å finne i andre Samsung-mobiler, og konkurrerende produkter, om ikke så alt for lenge.

Vi tipper Samsung vil kunne tjene gode penger på å selge disse panelene videre.

Kjapp er den også
Også samtalekvaliteten (av alle ting) får skryt. Det samme får ikke overraskende ytelsen – Snapdragon 805 er jo som kjent en kjapp brikke.

På minussiden merker anmelder seg at ikke mange apper drar nytte av sidepanelet, at Samsungs programvare er i overkant glorete, og at batterilevetiden som sagt er noe dårligere enn Note 4.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse