Annonse


Slik gjør de Playstation 4-opplevelsen bedre

Sony har allerede avslørt at versjon 2.0 (døpt Masamune) inneholder Share Play, YouTube-støtte og temaer, men det kommer mer.

– Vi lytter til spillerne
Sonys Scott McCarthy innleder blogg-innlegget med å forsikre PS4-eierne om at de lytter på tilbakemeldingene de har fått:

«Jeg har personlig skrevet i tidligere blogg-innlegg at vi hører på fansen.

Playstation har hørt på spillerne når de sier de vil ha flere måter å finne venner å spille med, og flere måter å gjøre PS4-en sin sin personlig.

Med denne oppdateringen har vi lagt til «spillere du kanskje kjenner»-flisen, muligheten til å lytte til musikk mens du spiller, endre hvordan PS4-opplevelsen ser ut og en enklere måte å sortere og filtrere innholdet.»

I tillegg til tema-støtte, kan du bytte til nye farger. Det er jo høst, tross alt, men når oppdateringen kommer er ikke avslørt. (Ill.: Sony)

Dette kommer
I tillegg til Share Play, YouTu
be og temaer, leveres det følgende nye funksjoner i versjon 2.0 (PS Vita og mobil- og nettbrettene skal også oppdateres samtidig. Det er foreløpig ikke avslørt noen lanseringsdato for noen av dem).

* USB musikkspiller (MP3, MP4, M4A og 3GP).
* Bytt farger (gull, blå, rød, grønn, lilla og rosa) i tillegg til å endre tema).
* Spillere du kanskje kjenner (under nyhets-seksjonen i hjemskjermen).
* Forbedringer av direktesendinger.
* Innholdsseksjonen og biblioteket: Nå blir det lettere å finne, sortere og hente frem innhold.
* Forbedrede stemme-kommandoer.
* Legg til bibliotek. Gratisspillene som følger med Playstation Plus kan legges til biblioteket med en ny knapp. Denne funksjonen legger til spillet i biblioteket uten å laste det ned.

Det kommer enda mer
Men det stopper ikke med det heller. McCarthy hevder nemlig det kommer enda mer nytt i 2.0-versjonen som enda ikke er avslørt.

Faktisk kom avsløringen om enda flere funksjoner til PS4 samme dag som Microsoft lanserte sin store høst-oppdatering til Xbox One.

Les alt om denne hos ITavisen.no.

Sony og Microsoft kriger skikkelig om hvilke av de to konsollene som har best funksjonalitet, og det kommer jo oss til gode.

 

Kilde:
Playstation Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse