Nå er Spotify gratis for Windows Phone

Spotify har oppdatert Windows Phone-appen, og endelig er gratis-abonnementet også på Microsofts plattform.

Gratis og «Premium»
Spotify har nå kun to abbonementstyper: Gratis, og «Premium».

Bruker du gratis-pakken kan du ikke lagre musikken på mobilen, nettbrettet eller PC-en, og tjenesten er reklamefinansiert, men all musikk er gratis. Frem til nå har kun Premium-modellen vært tilgjengelig på Windows Phone.

Annonse

Nye Spotify støtter Windows Phone 8.0 og 8.1.

Gratis-pakka
Dette er mulig med gratis-Spotify til Wi
ndows Phone

  • All musikk. Lytt til alle spillelistene du har opprettet og spillelister fra personer du følger. Spotify lar deg oppdage ny musikk, lagre, shuffle og dele.
  • Dine favorittartister. Vil du lytte til en bestemt artist? Bare trykk shuffle play, len deg tilbake og lytte til hele musikkbiblioteket. Ikke nøy deg med noe lignende. Ikke nøy deg med bare ett spor fra artisten du vil høre hvert 20. minutt.
  • Lyst på riktig spilleliste? Bare browse. Skal du ut å jogge eller på treningsstudioet? Vi har spillelisten som hjelper deg å gi litt ekstra. Skal du invitere til middag eller gjøre deg klar til en kveld på byen? Vi har det du trenger. Vi har spillelister for alle situasjoner, uansett om du trenger en ekstra boost eller noe mer avslappende å trappe ned til.  

«Vi introduserer også en rekke ekstra forbedringer i hele applikasjonen.

Søkeresultater ser bedre ut enn noen gang, og vi har gjort det enklere å bla gjennom artister du liker og oppdage nye favoritter,» melder Spotify i den ferske pressemeldingen.

Endelig kan Windows Phone-eiere nyte gratis Spotify. (Ill.: Spotify)

 

Kilde:
Spotify pressemelding

Annonse
Annonse