Annonse


Apple-pressekonferanse 9. september

Re/Code melder at Apple skal holde en pressekonferanse 9. september.

Hadde et spesielt forhold til Jobs
Spesielt en av redaktørene hos Re/Code, Walt Mossberg, har et nært forhold til Apple og selskapets avdøde gründer og toppsjef Steve Jobs.

Nå hevder teknologiavisen at Apple skal holde en «stor», ikke-spesifisert pressekonferanse 9. september.

Les også: iPhone 4,7″ kan bli tregere.

Annonse
Ingen detaljer
De sier ikke hvor, hva den skal inneholde, eller hva årets slagord er for arrangementet.

Nyheten om pressekonferansen sprakk i går, og vi er 99 prosent sikre på at Re/Code har rett, som om ikke det var nok melder nå også Bloomberg og Wall Street Journal at Apple skal vise frem to nye mobiler tirsdag 9. september.

Kan ha løst produksjonsproblemene
Men vi vet jo alle at det i flere måneder har vært ryktet at september er måneden hvor Apple skal vise frem sin nye, større og kjappere iPhone 6 med en 4,7″ stort panel.

Om 5,5″-phableten kommer samtidig, det vet selvsagt bare Apple, men det har flere ganger i løpet av den siste tiden dukket opp ubekreftede rapporter om at selskapet har problemer med å produsere nok komponener til akkurat denne modellen.

Begge modellene avsløres samtidig
Men disse utfordringene ser Apple ut til å ha løst. for Re/Code, Bloomberg og Wall Street Journal melder alle tre at det kommer to modeller: en på 4,7″ og en 5,5″.

Om de faktisk siterer egne uavhengige kilder, eller bare siterer hverandre løst, det er dog usikkert, for etter at Re/Codes nyhet sprakk, hadde «alle» den med påståtte egne kilder.

iPhone 5s og 5c ble avslørt på en pressekonferanse 20. september 2013.
 

Kilder:
Re/Code
Bloomberg
Wall Street Journal
 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse